Gjenoppbygging


Vi leverer det grunnleggende utstyret familier trenger for å begynne å gjenoppbygge sine liv i etterkant av en katastrofe.

Ingen katastrofer er like, og det er heller ikke det enkelte lokalsamfunn. Vi tror ikke at en type utstyr passer i alle situasjoner, så vi vurderer grundig behovet før vi gir tilpasset hjelp som gir folk håp og krefter til å forandre sine egne liv.

Hjelpen vi leverer kommer i hovedsak i form av ShelterBoxer og ShelterKits.

Våre robuste grønne ShelterBoxer inneholder familievennlige telt spesielt utviklet for å tåle elementene og gi midlertidig ly.

Våre ShelterKits inneholder et komplett sett verktøy familier trenger for å begynne å reparere og gjenoppbygge hjem med en gang.

Det er ikke alt. Vi vet at et hjem er mye mer enn murstein, mørtel eller presenning og teltplugger. Våre ShelterBoxer og ShelterKits inneholder utstyr som hjelper til med å lage et hjem, som matlagingssett, solcellelamper og aktivitetssett for barn.

Vi tester og evaluerer all hjelpen vi tilbyr ved å snakke med, og lære av, familiene som bruker den. Dette gjør oss innovative og vi driver et målrettet forbedring- og utviklingsarbeid.

 

Det å bygge et hjem er en prosess som tar tid, vi støtter familier slik at de kan fortsette på den reisen

Dave Ray, ShelterBox Operations Coordinator

Shelterboxer


Våre robuste grønne ShelterBoxer er designet til å hjelpe folk som har mistet alt. Boxene er fylt med praktiske verktøy og redskaper som kan være til hjelp for å bygge et fundament for et nytt hjem.

Hver box inneholder et telt i familiestørrelse som beskytter mot elementene og skaffer til veie et sikkert sted der familier kan starte gjenoppbygging fra fysiske og følelsesmessige traumer.

Innholdet i boxene varierer avhengig av katastrofe og klima, men gjenstander som solcellelamper, vannkanner og vannrenseutstyr, varme tepper og kokeutstyr er med og starter prosessen med å skape et hjem.

 

ShelterKits


Våre ShelterKits inneholder et utvalg materiell, inkludert verktøysett, tau, tilbehør og ekstra kraftige presenninger, som kan brukes til å bygge et provisorisk hus, reparere ødelagte bygninger og lage fundamentet for et nytt hjem.

Vi skreddersyr utstyrspakker tilpasset hver enkelt katastrofe og lokale behov. Noen ganger inneholder utstyrspakkene bølgeblikkplater for å kunne lage et solid tak, eller til og med romdelere og madrasser for å gjøre et lagerlokale beboelige – hva som enn trengs for å hjelpe folk med å komme seg etter en katastrofe.

Våre ShelterKits inneholder ikke bare verktøy og materialer. Avhengig av situasjonen legger vi inn et utvalg av andre nødvendige ting, som solcellelamper, madrasser og vannkanner for å hjelpe folk tilbake til normale forhold så fort som mulig.

 

 

Utforsk ShelterBox


Gjør historien om ShelterBox levende ved å lære mer om oss. Hør om vi kan gi en presentasjon om vårt opplegg på ditt neste arrangement.

Hør historier fra virkeligheten og forstå hvordan din hjelp forvandler livet til familier som er frarøvet beskyttelse når katastrofen rammer.

KONTAKT OSS