Gjenoppbygging


Vi leverer det grunnleggende de trenger for å begynne å gjenoppbygge sine liv i etterkant av en katastrofe.

Hver katastrofe er annerledes, og det er også hvert eneste samfunn. Vi tror ikke at et utstyr passer i alle situasjoner, så vi vurderer nøye før vi gir den eksakte støtten som gir folk håp og krefter til å forandre sine egne liv.

Støtten vi leverer kommer i form av ShelterBoxer og ShelterKits.
Våre robuste grønne ShelterBoxer inneholder familievennlige telt spesielt utviklet for å tåle elementene og gi personer et midlertidig ly til de kan starte prosessen med å gjenoppbygge sine hjem.
Våre ShelterKits inneholder alle de grunnleggende verktøyene folk trenger for å begynne å reparere og gjenoppbygge hjem med en gang.

Det er ikke alt. Vi vet at et hjem er mye mer enn murstein, mørtel eller presenning og teltplugger. Våre sett og bokser inneholder utstyr som hjelper til med å lage et hjem, som matlagingssett, sollys og aktivitetssett for barn.

Vi tester og evaluerer all hjelpen vi tilbyr ved å snakke med, og lære av, familiene som bruker den. Dette gjør oss nyskapende og gir oss muligheten til å fortsette å utvikle oss.

Det å opprette et hjem er en prosess som tar tid, og vi støtter familier slik at de kan fortsette på den reisen

Dave Ray, ShelterBox Operations Coordinator

Shelterboxer


Våre robuste grønne Shelterboxer er designet til å hjelpe folk som har mistet alt.De er fylt med praktiske verktøy og redskaper som kan være til hjelp for å skape rammeverk for dagliglivet.

Hver boks inneholder et telt I familiestørrelse som beskytter folk mot elementene og skaffer til veie et sikkert område der folk kan starte gjenoppbygging fra fysiske og følelsesmessige traumer.

Innholdet varierer avhengig av katastrofe og klima, men gjenstander som solcellelykter, vannlagring og renseutstyr, termotepper og kokeutstyr er med og starter prossesssen med å skape et hjem.

 

ShelterKits


Våre ShelterKits inneholder et utvalg materiell, inkludert verktøyskrin, tau, tilbehør og ekstra kraftige presenninger, som kan brukes til å lage nødoverbygg, reparere ødelagte bygninger og lage fundament for nye hjem.

Vi skreddersyr disse utstyrspakkene tilpasset lokalisering og behov i hvert samfunn. Noen ganger inneholder de korrugert jern for å kunne lage motstandsdyktige tak, eller til og med romdelere og madrasser for å gjøre lagerrom beboelige – hva som enn trengs for å hjelpe folk med å komme seg etter en katastrofe.

Våre ShelterKits inneholder ikke bare verktøy og materialer. Avhengig av situasjonen legger vi inn et utvalg av andre nødvendige ting, som solcellelykter,m madrasser og vannkontainere for å hjelpe folk tilbake til normale forhold so fort som mulig.

 

Utforsk ShelterBox


Gjør historien om ShelterBox levende ved å invitere en ShelterBox-taler til deres arrangement.

Erfar vår hjelp selv og lær hvordan din hjelp forvandler livet til familier som er frarøvet beskyttelse når katastrofen rammer.

KONTAKT OSS