Det lille ekstra


Vi reiser til de mest avsidesliggende deler av verden for å nå familier som har fått sine hjem ødelagt av katastrofer.

Vi gjør dette ved hjelp av et stort nettverk av frivillige, ofte med stor hjelp fra Rotary og rotarianere. Nødhjelpen er grundig pakket for hånd før den blir transportert rundt i verden.

Våre godt trente ShelterBox Response Teams gjør så det lille ekstra for å finne utsatte mennesker i de mest sårbare situasjoner etter en katastrofe – for å sikre at ingen blir glemt eller forlatt. Våre teams reiser til fots, med båt, helikopter eller endatil tuk-tuk for å komme frem. Hva som enn trengs.

Arbeidet vårt i katastrofeområdet er ikke ferdig før vi vet at vi har skaffet det rette utstyret for å hjelpe folk til å gjenoppbygge sine liv. Vi er med helt frem.

Våre ShelterBox Response Teams leverer ikke bare utstyr og telt eller deler sine ferdigheter. Våre teams er forbindelsen mellom ShelterBox sine supportere og katastroferammede familier – vanlige familier som hjelper andre familier som er kastet inn i helt ekstreme forhold.

 

 

 

 

 

Samarbeid


Vi tar ikke bare raske beslutninger, vi tar gode beslutninger. Vi arbeider direkte med lokalsamfunn, kommuner og i partnerskap med andre organisasjoner for å sikre at vi får rett hjelp til rette folk raskt.

Vi har også et globalt nettverk av ShelterBox affiliates, Rotary International og internasjonale partnere. De deler vår tro på en verden der ingen familier er uten tak over hodet når katastrofen rammer, og støtter oss i å realisere dette. Denne hjelpen kommer på forskjellig vis, inklusiv pengeinnsamlinger, frivillighet og hjelp til å få vår bistand ut til de mest sårbare menneskene.

Dette samarbeidet skjer på hvert stadium av reisen. Det gjør oss i stand til å frakte hjelpen på tvers av kontinenter, knytte sammen språk og ta den veien som fører rett til familier som trenger hjelp.