Det lille ekstra


Vi reiser til de mest avsidesliggende deler av verden for å nå boliger som har blitt ødelagt av katastrofe.

Vi gjør dette ved hjelp av et stort nettverk av frivillige. Vår bistand er nøye pakket for hånd før den blir transportert rundt i verden.

Våre høyt trente ”ShelterBox response teams” gjør så det lille ekstra for å finne folk i de mest sårbare situasjoner etter en katastrofe – for å sikre at ingen blir glemt eller forlatt. Våre team reiser til fots, med båt, helikopter eller endatil tuk-tuk for å komme frem. Hva som enn trengs.

Arbeidet vårt er ikke ferdig før vi vet at vi har skaffet de rette materialer for å hjelpe folk til å endre livet sitt.

Våre ShelterBox responsgrupper skaffer ikke bare verktøy og telt eller deler ferdigheter. Våre team er forbindelse mellom ShelterBox sine tilhengere og folk som er herjet – vanlige familier som hjelper andre familier som er kastet inn i ekstraordinære forhold.

 

 

 

Samarbeid


Vi tar ikke bare raske beslutninger, vi tar gode bealutninger. Vi arbeider direkte med lokale kommuner og i partnerskap med organisasjoner for å sikre at vi får rett hjelp til rette folk.

Vi har også et globalt nettverk av ShelterBox affiliates, Rotary International og internasjonale partnere. De deler vår tro på en verden der ingen familier er uten tilflukt når katastrofen rammer, og støtter oss i å realisere dette. Denne hjelpen kommer på forskjellig vis, inklusiv pengeinnsamlinger, frivillighet og hjelp til å få vår hjelp ut til nøyaktig de rette menneskene.

Dette samarbeidet skjer på hvert stadium av reisen. Det gjør oss i stand til å frakte hjelpen på tvers av kontinenter, knytte sammen språk og ta den veien som fører rett til familier som trenger hjelp.