Telt


Når familier har behov for husly etter katastrofer, leverer vi solide og spesialutviklede telt. Teltene er konstruert for å stå imot ekstreme værforhold og temperaturer.

Akkurat som oss, er rekkevidden av vår hjelp tilpasningsdyktig. Vi leverer ikke bare en type telt, men et utvalg av modeller. Fra vinterisolerte telt med vedovn, til middels store telt, større familietelt og noen som kan vare i årevis.  Vi leverer utstyret, helt frem.

 

Byggematerialer


Våre ShelterKits er satt sammen av et utvalg av verktøy og materialer som er tilpasset for å fylle behovene etter en katastrofe.

Verktøyet og materiellet vi sender skaffer det vesentligste familier trenger for å gjenoppbygge hjem umiddelbart, fra solide presenninger og konstruksjonsvirke til bølgeblikkplater og til og med romdelere.

Universalredskapene vi leverer kan brukes til alt fra å rydde og bygge provisoriske hus og til å dyrke jorda.

Solcellelamper


Våre solcellelamper lyser i opptil 16 timer på bare en lading. De er lette og kan flyte i vann, det gjør det lett å ha dem med i enhver situasjon.

Solcellelamper belyser ikke bare mørke og farlige stier, de gjør det mulig for folk å lage mat og barn kan gjøre leksene sine ferdig når det er mørkt. Lampene er med på å skape et tryggere miljø der folk kan gjenoppta sin daglige rutine.

Holde varmen


Varme tepper, gulvpresseninger og madrasser gir ikke bare varme, men også komfort for utsatte familier etter en katastrofe.

Disse enkle gjenstandene kan brukes på en rekke måter, fra sengetøy til romdelere, og bidrar til å gjøre et tilfluktssted til et hjem.

Rent vann


Når katastrofer forårsaker store ødeleggelser og tvinger familier på flukt, kan det være vanskelig å skaffe tilgang til sikkert, rent vann.

Ved å utstyre familier med vannkanner og vannrenseutstyr blir sikkert drikkevann en ting mindre å tenke på.

Mat


Måltider knytter familien sammen i hverdagen.

Vi leverer matlagingssett som inneholder solide kjøkkenredskaper, gryter, bestikk, kopper og kar. Familiene kan ha måltider sammen, som skaper normalitet og livsviktig ernæring.

Utdanning


Når katastrofer rammer, bygninger blir ødelagt og familier flykter, blir barns utdanning ofte avbrutt.

Våre ”Schoolboxes” inneholder alt en lærer trenger for å gi undervisning og bygge et provisorisk klasserom.

Den smarte dynamo-radioen gjør det mulig for lærere å ta inn undervisningsprogrammer, mens kritt og tavlemaling skaper en tavle på hvilken som helst flat bakgrunn.

Forskjellige aktivitetspakker gjør at barna har noe å utrykke sine følelser med når alt rundt dem er kaotisk.