Telt


 

Når familier ikke kan starte oppbyggingen av hjemmene sine umiddelbart, skaffer vi til veie store, solide telt, som kan stå imot ekstreme værforhold og temperaturer.

Akkurat som oss er rekkevidden av vår hjelp tilpasningsdyktig. Vi leverer ikke bare en type telt, men et stort utvalg. Fra polstrede telt som trygt kan huse en ovn, til middels store telt som kan tilpasses små områder og noen som hvis nødvendig kan vare i årevis, vi dekker det.

Byggematerialer


Våre ShelterKits er bygd rundt et utvalg av slitesterke verktøy og materialer som er skreddersydd for å fylle behovene til ethvert samfunn.

Verktøyene og materiellet vi sender skaffer det vesentlige familier trenger for å gjenoppbygge hjem umiddelbart, fra sterk presenning og trematrialer til riflet kledning og til og med romdelere.

De allsidige redskapene vi skaffer kan brukes til alt fra å rydde til å bygge tilfluktsstder og til og med stelle avlinger.
Vi utstyrer også våre shelterbokser med små verktøyskrin, som kan brukes til å lage møbler, kutte brensel og gjøre reparasjoner.

Lykter drevet av solceller


Våre solcellelykter kan vare opptil 16 timer på bare en lading. De er lette og kan flyte i vann, det gjør det lett å ha dem med i enhver situasjon.

Solcellelykter belyser ikke bare mørke og farlige stier, de gjør det mulig for folk å lage mat og barn kan gjøre leksene sine ferdig når det er mørkt. De er med på å skape sikre miljø der folk kan gjenoppta sin daglige rutine.

Holde varmen


Ulltepper, teltbunner og madrasser skaffer ikke bare livgivende varme, men også komfort når familier kommer seg etter en katastrofe.

Disse enkle gjenstandene kan brukes på en rekke måter, fra sengetøy til romdelere, og bidrar til å gjøre et tilfluktssted til et hjem.

Rent vann


Når katastrofer ødelegger landskapet og tvinger familier lang vekk fra hjemmet kan det være vanskelig å skaffe tilgang til sikkert, rent vann.

Ved å utstyre familier med vannkontainere og renseutstyr blir sikkert drikkevann en ting mindre å tenke på.

Mat


Måltider knytter familen sammen i hverdagen.

Ved å skaffe matlagingssett som inneholder en rekke solide redskaper kan familier tilbringe kvalitetstid sammen. De kan ha måltider som skaper normalitet og ernæring.

Utdanning


Når naturkatastroferødelegger bygninger og familier flykter blir barns utdanning ofte avbrutt.

Våre ”Schoolboxes” inneholder alt en lærer trenger for å holde timer hvor som helst der det er plass til å lære.

Den smarte opptrekksradioen gjør det mulig for lærere å ta inn undervisningsprogrammer, mens kritt og maling skaper en tavle på hvilken som helst flat bakgrunn.

Forskjellige aktivitetspakker gjør at barna har noe å utrykke sine følelser med når alt rundt dem er kaotisk.